Vi tilbyr skreddersøm og tilpasser alle typer kurs innenfor styrearbeid.
Styreguiden holder en rekke foredrag, samt er en aktiv kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

Utvalgte kurs er:

  • Grunninnføring styrearbeid.
  • Daglig leder og styremedlemmer.
  • Ansattvalgte styremedlem.
  • Økonomi for styret.
  • Ny i styret.
  • Regnskap og økonomi.

Kursholder er Vidar Andersen, han har bred erfaring og en dyktig kursholder som alltid får gode tilbakemeldinger.
Vidar Andersen er utdannet diplomøkonom fra Bedriftsøkonomiske Institutt med spesialisering innenfor økonomi, regnskap, og skatt, samt gjennomført revisorstudium. Han har bred erfaring innen styreverv og rådgivning i SMB-bedrifter, og holder en rekke kurs innenfor styre og økonomi.

Tilbakemeldinger og uttalelser fra kursdeltakere

VIRKE Hovedorganisasjon

Veldig nyttig og Vidar er en meget god kursholder. Jeg lærte mye som vil være nyttig for meg i mitt arbeid. Dette var det beste kurset jeg har deltatt på, relevant for meg som daglig leder og styremedlem, meget dyktig kursholder. Vidar som kursholder er kvalitet, morsom, engasjerende og motiverende å høre på.

Hegnar Media AS

Vidar blir vurdert til en kursholder i særklasse! Med en score på 4,8/5 på kursevalueringene.

CREO

"Mange takk for et opplysende, velstrukturert og inspirerende kurs. Det var midt i blinken for vårt nyvalgte styre og var svært nyttig både for ferske og erfarne styremedlemmer."

Styreutvikling Romerike

Foredragsholder formidlet stoffet på en super måte, forståelig, presist og effektivt. Strukturen og at det gikk så raskt. Det holdt trykk og læringsglede oppe. Likte også de konkrete eksemplene og tipsene han ga. Foreleseren sin evne til å gjøre det lett å lytte. Veldig bra kursholder.